Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes Balears

No hi ha activitats properes programades

  • Catequesi d'Adults Responsable: Mn. Enric Termes
  • Catequesi d'Adolescents i Joves Responsable: Mn. Joan Àguila
  • Catequesi de Família i d'Infants Responsable: Mn. Antoni Elvira
  • Catequesi Especial Responsable: Sra. M. Isabel Campmany
  • Formació de Catequistes Vic acull la formació de 250 voluntaris per la renovació de la catequesi
  • Pastoral Bíblica Responsable: Mn. Josep Lluís Arin
  • Catecumenat Responsable: Mn. Felip-Juli Rodríguez
  • Revista Catequesi Responsable: Consell del SIC

Compra la revista Catequesi

CATEQUÈSI A CASA

El SIC us ofereix material catequètic per treballar a casa

Hola famílies! des del SIC (secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes Balears) hem pensat que, durant aquests dies que no podreu sortir a jugar al carrer, necessitareu algun recurs per continuar amb el procés catequètic que havíem començat amb els vostres fills i filles.

Es tracta d'un recurs per fer la catequesi en família, vàlid tant si els vostres fills són d'una edat o una altra ja que a casa no els podem separar per edats, adaptat a l'espai de casa, i orientat a comprendre i viure l'Evangeli del Diumenge que vindrà.

Cada setmana us farem arribar 2 recursos: el primer serà un oratori per fer a casa i el segon una catequesi per assimilar els continguts associats a aquell oratori. Tots dos recursos us els passarem en pdf i amb cada document us adjuntarem un enllaç amb un vídeo tutorial per poder dur a la pràctica amb els vostres fills cada recurs.

Podeu triar els dies que us vagin millor i, també, si voleu fer primer l'oratori o la sessió de continguts. Nosaltres intentarem enviar el més aviat possible tots dos recursos i vosaltres us organitzeu com us vagi millor. Calculem que cada sessió pot durar, més o menys, una hora per tant, el que estem proposant són recursos per fer dues hores de catequesi en família a la setmana (recomanem fer-los en dies diferents). Deixem a la vostra consideració la possibilitat de reduir o allargar l'estona que dediqueu a cada recurs ja que ningú millor que vosaltres coneix la capacitat d'atenció i aprenentatge dels vostres fills. Adapteu com millor us sembli cada recurs i tot allò que us proposem.

Podeu trobar aquests recursos dins la nostra web: entreu a la secció "Recursos", en el apartat "Formació permanent".


© Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya - C. dels Àngels, 18 baixos - 08001 Barcelona
Telèfon Secretaria: 93 302 10 41 - Telèfon Edicions: 93 317 55 88 - Fax: 93 317 39 86